بروزترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید

جایی برای سرگرم شدن و اظافه به دانستنیات!!

بروزترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید

جایی برای سرگرم شدن و اظافه به دانستنیات!!

سوپی به قرمزی گوجه‌فرنگی | طرز تهیه سوپ گوجه‌فرنگی

بروز ترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید | يكشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۵ ب.ظ

سوپی به قرمزی گوجه‌فرنگی | طرز تهیه سوپ گوجه‌فرنگی

 

فصل پاییز و زمستان بهترین فصل برای پخت انواع سوپ در خانه است. بنابراین بهتر است در این فصل سوپ‌هایی را تهیه کنیم که مقوی و سالم باشد مانند؛ سوپ گوجه‌فرنگی. این سوپ قرمز و خوش طعم سرشار از آنتی‌اکسیدان است و برای بهبود سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مناسب است. این سوپ طرز تهیهٔ آسانی دارد و طعم آن بسیار لذیذ است. در ادامه با ماه همراه باشید تا با مراحل پخت آن آشنا شوید.

مواد لازم برای سوپ گوجه‌فرنگی

آب گوجه‌فرنگی ۴ پیمانه
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب قلم ۲ پیمانه
پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
جعفری ساطوری ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
کره یا روغن ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل از هر کدام نصف قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید:

بهترین چاشنی برای رنگ و طعم غذا ایرانی | طرز تهیه رب گوجه‌فرنگی خانگی

به سفیدی شیر به خوش طعمی خامه/ طرز تهیه سوپ شیر

طرز تهیهٔ‌ سوپ گوجه‌فرنگی

کره را روی حرارت ملایم داخل تابه قرار دهید تا آب شود. شعلهٔ گاز را بالا نبرید تا کره نسوزد. سپس پیاز را رنده کنید و داخل آن تف دهید تا بلوری شود. بهتر است پیاز را نگینی یا خلالی خرد نکنید تا در سوپ بافت آن مشخص نباشد.

بعد از بلوری شدن پیاز، آرد را به آن اضافه کنید و حدود ۱ تا ۲ دقیقه تف دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس آب قلمی که از قبل آن را آماده کرده‌اید به آن اضافه کنید و بعد آب گوجه فرنگی را با اندکی نمک و رب به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا جوش بیاید.

بعد از جوش آمدن سوپ شعلهٔ گاز را کم کنید و در آن را گذاشته و اجازه دهید ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بجوشد. سپس نمک و فلفل آن را اندازه کنید و با کمی جعفری روی آن را تزئین کنید. آکاس

نکات تهیهٔ سوپ گوجه

  • برای تهیه این سوپ می‌توانید از آب مرغ به جای آب قلم استفاده کنید.
  • برای تهیه آب گوجه‌فرنگی از گوجه‌های رسیده استفاده کنید و آنها را به خوبی میکس کرده و از صافی رد کنید تا آب گوجه‌فرنگی کاملاً یکدست شود.
  • پیاز را حتماً رنده کنید تا بافت سوپ نرم باشد.
  • در بعضی از دستورها ۲ قاشق غذاخوری خامه نیز به ترکیب سوپ آماده شده، اضافه می‌کنند که استفاده از آن اختیاری است.

منبع 

  • بروز ترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی