طرز تهیه مربای انجیر [ مقویترین مربا در فصل تابستان ]
بروز ترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید | سه شنبه, ۸ مهر ۱۳۹۹، ۰۴:۰۸ ب.ظ
در یک قابلمه مسی یا لعابی آب و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید بعد از غلیظ شدن شهد مربا، انجیرها را به آرامی به شهد آماده شده اضافه کنید. ۳۰ دقیقه زمان لازم است تا انجیرها به خوبی پخته شوند. بعد از این مرحله، گلاب و آبلیمو را به مربا اضافه کنید و اجازه دهید تا ۵ دقیقه دیگر مربا روی حرارت باشد، حالا زعفران را به آن اضافه کنید و مربا را از روی حرارت بردارید.
بعد از خنک شدن مربا،آن را داخل شیشههای تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید. حتماً در هنگام استفاده از مربا از قاشق تمیز استفاده کنید تا مربا کپک نزند و در طبقه بالا یخچال آن را قرار دهید تا مدت زمان بیشتری قابل استفاده باشد.
برای مشاهده مطالب بیشتر میتوانید از سایت آکاس دیدن کنید.