چگونه در خانه سبزی خشک کنیم؟
در اکثر غذاهای ایرانی سبزی جایگاه ویژهای دارد. اما در تمام طول سال سبزی تازه و با کیفیت مانند: شوید، نعنا، مرزه، جعفری و گشنیز یافت نمیشود. بنابراین بهتر است آنها را به صورت خشک شده تهیه کنیم تا در تمام طول سال سبزی مورد نیاز آشپزی را داشته باشیم. سبزی خشک شده همیشه در دسترس است و مانند سبزی تازه زود خراب نمیشود. اما بهتر ست سبزی را در خانه خشک کنیم تا اینکه آن را به صورت آماده تهیه کنیم. زیرا سبزی خشک خانگی کیفیت بالاتری دارد و از تمیز بودن آن مطمئن هستیم. به همین دلیل در این مطلب قصد داریم تا شما را با مراحل و نکات خشک کردن سبزی در خانه آشنا کنیم.
سبزی تازه و مرغوب بخرید
اولین نکته برای داشتن سبزی خشک و با کیفیت، خرید سبزی تازه و مرغوب است. بنابراین در هنگام خرید سبزی از خرید سبزیهای پلاسیده و چند روز مانده خودداری کنید. زیرا استفاده از آنها کیفیت سبزی خشک را کم میکند.
پاک کردن صحیح سبزی
در هنگام پاک کردن سبزی به هیچ عنوان برگهای زرد و خراب را استفاده کنید. ساقههای ضخیم سبزی را دور بریزید و تا حد امکان از برگها و ساقههای نازک برای خشک کردن استفاده کنید. زیرا ساقههای ضخیم دیرتر خشک میشود و در زمان استفاده ظاهر بدی به غذا میدهند. برای پاک کردن نعنا نیز بهتر است تنها برگ آن را پاک کنید.
- ۹۹/۱۲/۱۸