بروزترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید

جایی برای سرگرم شدن و اظافه به دانستنیات!!

بروزترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید

جایی برای سرگرم شدن و اظافه به دانستنیات!!

طرز تهیه یک دسرفرنگی؛ موس نخودفرنگی و مارچوبه

بروز ترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید | چهارشنبه, ۱۹ آذر ۱۳۹۹، ۰۶:۵۷ ب.ظ

طرز تهیه یک دسرفرنگی؛ موس نخودفرنگی و مارچوبه

 

مارچوبه سبزی باارزشی است که درست است به نظر یک نوع سبزی لاکچری می‌آید؛ اما سرشار از اینولین، پورین، ویتامین C، بتاکاروتن، ویتامین E، روی، منیزیم، سلنیوم، آسپاراژین، آسپاراژیناز، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، پیریدوکسین، اسیدفولیک، کولین و … است. مورد استفاده‌اش در دنیا عمدتاً پس از فرآوری است. مارچوبه هم می‌تواند تازه مصرف شود و هم به صورت کنسروی و یخ‌زده. معمولاً ساقه‌های مارچوبه را آب پز یا بخار پز می‌کنند. گاهی ساقه‌های مارچوبه را به صورت دسته‌ای به هم گره زده و به طور عمودی در آب جوش قرار می‌دهند. در این روش قسمت پائین ساقه آب‌پز و قسمت بالایی که ترد است، بخارپز می‌شود. از ساقه‌های کوچک یا بزرگ مارچوبه می‌توان برای درست کردن سوپ مارچوبه هم استفاده کرد. اما دستور پخت امروز ربطی به سوپ مارچوبه ندارد. امروز می‌خواهیم دستور تهیه “موس مارچوبه و نخودفرنگی” را که دسری فرنگی به حساب می‌آید، به شما آموزش دهیم.

  مواد لازم:

برای تهیه این دسر که اصلا یک دسر گیاهی فرنگی است، لازم است ابتدا ۲۰۰ گرم مارچوبه، یک قاشق سوپ‌خوری روغن‌ زیتون، یک پیمانه نخود‌فرنگی پخته شده، ۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین، ۴ قاشق سوپ‌خوری آبلیمو، ۱۰۰ گرم خامه، نصف قاشق چای‌خوری ترخون و کمی نمک و فلفل آماده کنید.

بیشتر بخوانید:

خورشی که دسر شد یا دسری که خورش شد! | طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

سالاد سزار؛ سالادی که جایگزین شام و ناهار می‌شود

طرز تهیه:

  • بعد از آماده کردن مواد اولیه، ابتدا مارچوبه‌ها را خرد کنید و آنها را بپزید.
  • ۵ تا ۶ قاشق سوپ‌خوری از نخودفرنگی‌ها را با روغن‌زیتون مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  • بقیه نخودفرنگی‌ها را با مارچوبه پخته و داخل مخلوط‌کن بریزید تا مواد کاملا به صورت پوره شوند.
  • پودر ژلاتین و آبلیمو را هم مخلوط کنید و چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود و سپس آن را داخل پوره بریزید.
  • حالا نوبت ترخون‌هاست. ترخون را با خامه مخلوط کرده و آن را به پوره‌ای که قبلا درست کردیم، اضافه کنید و با کمی نمک و فلفل خوب هم بزنید.
  • حالا آنچه آماده شده است را داخل ظرف کوچکی که البته از قبل با روغن زیتون چربش کرده‌اید، بریزید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  • بعد از این مدت دیگر دسر آماده خوردن است. می‌توانید آن را درون ظرف یا بشقابی که برای سرو در نظر دارید، برگردانید و بعد از تزیین با میوه‌های دلخواه بسته به فصل سرو کنید. آکاس 

  • بروز ترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی