بروزترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید

جایی برای سرگرم شدن و اظافه به دانستنیات!!

بروزترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید

جایی برای سرگرم شدن و اظافه به دانستنیات!!

فوت و فن تهیه لازانیای اسفناج| ترکیبی از سادگی و طعم حرفه‌ای!

بروز ترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید | چهارشنبه, ۲۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۲۰ ب.ظ

فوت و فن تهیه لازانیای اسفناج| ترکیبی از سادگی و طعم حرفه‌ای!

 

اگر اهل تنوع غذایی هستید و یا از انواع لازانیاها لذت می برید و یا حتی سبک غذایی گیاهخواری را تجربه می کنید، از لازانیای اسفناج غافل نشوید. لازانیای اسفناج غذایی است که هم مزه خوبی دارد و هم بسیار ساده است. مواد تشکیل دهنده این غذا بیش از حد تصور شما ساده است.

مواد لازم

  • یک بسته لازانیای نیمه آماده( این نوع از لازانیا نیازی به طبخ در آبجوش ندارد و کافی است آن را در آب ولرم قرار دهید)
  • نیم کیلو اسفناج
  • نیم کیلو قارچ خرد شده
  • سیصد الی پانصد گرم پنیر پیتزا
  • یک بسته خامه
  • دو لیوان شیر
  • دو قاشق غذاخوری آرد
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیای اسفناج

  • قارچ‌ها را با کمی روغن تفت بدهید تا آب آن کشیده شود.
  • اسفناج را به قارچ اضافه کنید و به مقدار لازم نمک، فلفل و آویشن به آن اضافه کنید.
  • پس از اینکه آب مواد گرفته شد زیر آن را خاموش کنید و خامه را به آن اضافه کنید.
  • برای تهیه سس بشامل، آرد و شیر و کره را به یکدیگر مخلوط کنید. مدام آن را هم زنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا غلیظ شود.
  • کف یک پیرکس را چرب کنید و خمیر لازانیا رو روی آن بچینید.
  • مخلوط اسنفناج را روی سطح آن به طور یکنواخت پخش کنید و روی آن را با سس بشامل و پنیر پیتزا بپوشانید.
  • این کار را لایه لایه تکرار کنید و در لایه نهایی پس از ورق لازانیا، پنیر پیتزا بریزید.
  • فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد داغ کنید.
  • پس ار گذشت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه، بسته به اندازه پیرکس، روی لازانیا طلایی می‌شود و لازانیای اسفناج شما حاضر است. آکاس

نکات طلایی پخت لازانیای اسفناج

  • توجه داشته باشید که برای افزودن طعم به لازانیای اسفناج، می‌توانید از پیاز داغ در مایه اسفناج استفاده کنید. افزودن مقداری زردچوبه و پودر سیر نیز به طعم آن کمک می‌کند. در صورت علاقه از سیر تازه پوره شده در مایه استفاده کنید.
  • ورق‌های لازانیا را به خوبی نرم کنید تا در فر خشک نشود.
  • سس بشامل را در حد یک لایه مناسب در لازانیا قرار دهید. مقدار زیاد سس بشامل به شل شدن لازانیا و ریزش مواد آن در هنگام کشیدن می‌انجامد.
  • اگر از گیاهخوارانی هستید که از لبنیات استفاده نمی‌کنند، می‌توانید از مشتقات سویا مانند توفو، شیر سویا و شیر بادام استفاده کنید.

برای درست کردن این غذا نیاز به فوت و فن ویژه‌ای ندارید. شما در کم‌ترین زمان می‌توانید یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای جهان را در آشپزخانه خود تهیه کنید. هم اکنون برای تهیه این غذا دست به کار شوید.

 

برای آشنایی با فوت و فن تهیه لازانیای اسفناج اینجا کلیک کنید

  • بروز ترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی