بروزترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید

جایی برای سرگرم شدن و اظافه به دانستنیات!!

بروزترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید

جایی برای سرگرم شدن و اظافه به دانستنیات!!

طعم واقعی بستنی در خانه

بروز ترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید | يكشنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۱ ب.ظ

طعم واقعی بستنی در خانه

 

هیچ فصلی از سال به اندازه فصل تابستان،‌ برای خوردن بستنی لذت‌بخش نیست و می‌توانیم با کمی حوصله بستنی خانگی را جایگزین بستنی آماده کنیم تا لذت بیشتری از خوردن آن ببریم و از سلامتی و کیفیت مواد اولیهٔ آن مطمئن باشیم. برای تهیه بستنی در خانه علاوه بر مواد اولیه نیاز به کمی صبر و حوصله دارید و اگر با دقت مراحل تهیه آن را طی کنید،‌ مطمئناً از نتیجه آن لذت می‌برید.

مواد لازم برای بستنی خانگی

شیر پرچرب ۱ لیتر
زردهٔ تخم‌مرغ ۴ عدد
شکر ۲۰۰ گرم/ ۱ لیوان پر فرانسوی
وانیل ۱ قاشق چایخوری پر
ثعلب ۱ قاشق چایخوری پر
خامه ۲۰۰ گرم

بیشتر بخوانید:

یک شیشه عسل یا یک شیشه شکر | چرا عسل شکرک می‌زند؟

یک لیوان موهیتوی خنک بنوش | طرز تهیه موهیتوی نعنا

طرز تهیه بستنی خانگی

ابتدا یک لیتر شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس ۴ عدد زرده را از سفیدهٔ تخم‌مرغ جدا کنید و شکر را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه با همزن بزنید تا وقتی که رنگ آن روشن شود. در این فاصله شیر را که داغ شده است از روی حرارت بردارید و ۴ قاشق غذاخوری از آن را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید. حتماً در زمان اضافه کردن شیر، همزن را روشن نگه دارید و شیر را کم کم اضافه کنید تا تخم‌مرغ به دلیل گرما شیر، بریده بریده و لخته نشود. سپس ۳ الی ۴ دقیقه دیگر تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا حجم آن بیشتر شود.

حالا ثعلب را داخل یک استکان بریزید و با دو قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید تا در هنگام اضافه شدن به شیر ثعلب گلوله نشود. ثعلب را می‌توانید از عطاری‌های محلی تهیه کنید. شیر را با قاشق هم بزنید و ثعلب را کم کم به آن اضافه کنید سپس زرده و شیر را اضافه کنید و هم زمان شیر را به هم بزنید تا زرده لخته نشود. حالا خامه را به مخلوط مواد اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا خامه به خوبی حل شود.

مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و حتماً آن را هم بزنید تا زرده‌ها نبندند. این مرحله حدود ۷ تا ۸ دقیقه زمان می‌برد. مواد را از روی شعله بردارید و از صافی رد کنید سپس داخل بستنی‌ساز بریزید. اگر دستگاه بستنی‌ساز در منزل ندارید، مواد را داخل ظرف استیل بریزید و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. مراقب باشید تا مواد یخ نزند. در یک کاسه استیل بزرگتر تا نصفه یخ خرد شده بریزید و حدود دو قاشق غذاخوری نمک روی آن بریزید تا سردتر شود سپس ظرف استیل بستنی را روی آن قرار دهید و مواد را آرام به هم بزنید حتماً مواد را از روی دیواره ظرف استیل به مرکز آن هدایت کنید زیرا دیواره ظرف خنک‌تر است و زودتر سفت می‌شود. سپس مواد بستنی را با ظرف یخ زیر آن داخل فریزر قرار دهید و حدود ۵ تا ۶ دفعه مواد را هر نیم‌ساعت داخل فریزر قرار دهید و مجدد بیرون آورید و آن را هم بزنید. بعد از هر بار هم زدن مواد بستنی سفت‌تر می‌شود و حالت کش‌سانی بیشتری پیدا می‌کند. بعد از آماده شدن بستنی آن را داخل فریزر نگهداری کنید و برای هر بار استفاده مقداری از آن را با اسکوپ بستنی جدا کنید و با تکه‌های میوه و سس شکلات میل کنید.

  • بروز ترین مطالب روز دنیا معرفی استارتاپ های جدید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی